tiistai 1. marraskuuta 2016

MAKUUHUONE -mood board-

Ensimmäisenä esittelyssä makuuhuoneen suunnitelmat tai ainakin mietinnät miltä se voisi näyttää.

Meillehän tulee huomattavasti pienempi makuuhuone kuin edellisessä asunnossamme (jossa neliöitä oli varmaan 15). Tuleva makkarimme on 11,6 neliöinen. Siitä nipisteltii neliöitä aika ankaralla kädellä keittiöön ja olohuoneeseen. Jos rahaa olis ollut mielin määrin olisin halunnut makuuhuoneen vaatehuoneesta kulun kodinhoitohuoneeseen. Se olisi kuitenkin vaatinut paljon enemmän neliöitä ja näin myös rahaaa.. Mutta olishan se ollut kätevä!


Mutta niihin ajatuksiin..
Ajattelin sängynpäätyseinään tummansinistä maalia tai FermLiving Lines -tapettia. Alla vähän vaihtoehtoja. Värit: tikkurila.fi  ja tapetti Finnish Design Shop


 

Tässä havainnekuvaa makuuhuoneesta. 


 
Makuuhuone 11,6 m2


Makuuhuoneeseen tulee 60 cm x 220cm korkeat ikkunat päätyseinälle, joiden eteen laitamme riippuvalaisimet,  joita pystymme himmennellä sängystä käsin  :)

Ajattelin yöpöydiksi pölkkyjä jotka isäni voisi tekasta ja minä vähän sutia maalia pintaan (joko mustaa tai valkoista) tai sitten jotain pieniä yksinkertaisia sivupöytiä.
 Alla olevat sivupöydät löydät täältä. Vasemmanpuoleiset pölkyt löytyy täältä




Suunnitelmathan varmasti vielä muuttuu, mutta tässä tämän hetkisiä mietintöjä. Tuon havainnekuvan maton tilasin jo Ellokselta kun oli alessa! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti